blank

Drugi međunarodni amaterski festival drame danas i sutra u Subotici

Drugi međunarodni amaterski festival drame „DRIM fest” održaće se danas i sutra u velikoj sali Hrvatskog kulturnog centra „Bunjevačko kolo”. Na festivalu učešće uzimaju amaterska društva iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a tokom dva festivalska dana biće izvedeno pet predstava.

blank

Svečano otvaranje festivala biće održano danas, sa početkom u 17 časova i 45 minuta. Od 18 časova, amatersko pozorište „Dragoljub Milosavljević Gula” iz Petrovca na Mlavi izvešće predstavu „Putujuće pozorište Šopalović”, a od 20 časova amatersko pozorište „Branislav Nušić” iz Teslića predstaviće se predstavom „Čaj u pet”.

U subotu, subotičkoj publici predstaviće se AP „Jovica Jelić” iz Banatskog Karađorđeva predstavom „Prosidba” u 18 časova, dok sat vremena kasnije sledi predstava „Tri treća tromjesečja” amaterskog pozorišta „Pućka scena” iz Hercegovca. Poslednju predstavu festivala izvešće glumci amaterskog pozorišta „Gradsko Kazalište mladih” iz Viteza, pod nazivom „Pidžama za šestoro”. 

Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Peti ciklus Ženskih studija u Subotici

Udruženje „Ženske studije i istraživanja” Novi Sad (ŽSI) od 1997. godine predstavlja interdisciplinarni visokoškolski obrazovni program, alternativni akademskom programu u Srbiji, koji objedinjuje nastavu, istraživanje,

Detaljnije »
blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.