blank

Državljani Srbije pokušali da izađu iz Mađarske sa lažnim srpskim pasošima

Mađarska policija saopštila je da je otkrila tri državljana Srbije koji su pokušali sa falsifikovanim srpskim pasošima da izađu iz te države na graničnom prelazu Tompa.

blank
Foto: Subotičke.rs

Policija u Kiškunhalašu u Mađarskoj sumnja da je 37-godišnji državljanin Srbije sa falsifikovanom putnom ispravom pokušao da izađe iz zemlje početkom februara na graničnom prelazu Tompa.

„On je predao na uvid srpski pasoš u kome se ispostavilo da je nekoliko pečata bilo lažno“, navodi se na sajtu mađarske policije.

Narednog dana su u jutarnjim časovima dva državljana Srbije, muškarac (32) i žena (45) na istom graničnom prelazu pokušali da napuste Mađarsku, kada je otkriveno da se i u njihovim putnim ispravama nalaze po tri otiska pečata koji su nezakonito stavljeni u putna dokumenta.

Policijska uprava u Kiškunhalašu pokrenula je istragu protiv sva tri putnika, koje je Uprava imigracione policije naknadno proterala sa teritorije ove zemlje, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo falsifikovanje putnih isprava.

Izvor: N1

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 25. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 25. kola. Tavankut je u slavio na svom terenu protiv Vinogradara, dok je Udarnik

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.