blank

Dveri traže zabranu “Prajda” na 100 godina

blank

Traže uvođenje novog praznika – Dana porodice

Pokret Dveri zatražio je danas od Narodne skupštine da usvoji njihovu deklaracije o zakonskoj zabrani propagande homoseksualizma i transrodnosti medju maloletnim licima.

U toj deklaraciji, koja je predata predsedniku parlamenta, traži se i zabrana održavanje gej parada u Srbiji u narednih 100 godina, što treba potvrditi na narodnom referendumu, saopštile su Dveri.

Poslanici Dveri Boška Obradović i Ivan Kostić su na konferenciji za novinare u parlamentu Srbije, predstavili tu deklaraciju kojom se traži određivanje novog praznika – Dana porodice, koji bi bio državni praznik i neradan dan, prenosi “Nedeljnik”.

Dveri tom deklaracijom zahtevaju i zabranu propagande netradicionalnih seksualnih odnosa među maloletnicima, u medijima na internetu, društvenim mrežama i javnom prostoru.

Traže i zabranu propagandu homoseksualizma “u cilju formiranja netradicionalnih seksualnih stavova među maloletnicima”, navodi se u saopštenju.

Uz zabranu propagande privlačnosti netradicionalnih seksualnih odnosa radi očuvanja zdravlja i razvoja maloletnih lica, Dveri traže i da se zakonom uspostavi pravni ambijent koji garantuje očuvanje i zaštitu biološkog pola i identiteta deteta.

Traže i da se zakonom predvidi kažnjavanje pravnih i fizičkih lica koja javno promovišu netradicionalne seksualne odnose i promenu pola kod maloletnika.

Beta/Nedeljnik, foto: Dveri

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.