blank

“Mere” u januaru stiže u Suboticu

blank

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je za „Politiku” da je u Trgovinskom predstavništvu Ruske Federacije u Srbiji potvrđeno da ruski trgovinski lanac „Mere” dolazi na srpsko tržište. Objekti su već u pripremi i do sredine januara bi trebalo da budu otvoreni u Subotici, Batajnici i Kruševcu, a tokom februara u Kraljevu i Vršcu. Do kraja aprila i početka maja planirano je otvaranje ukupno petnaest prodavnica ovog ruskog lanca u Srbiji.

– Činjenica da u Srbiju dolazi jedan od najvećih diskontnih lanaca u Rusiji samo je još jedna potvrda da je tržište maloprodaje u Srbiji jedno od perspektivnijih u regionu – izjavila je Matićeva za „Politiku”.

„Mere” je ruski trgovinski lanac koji na tamošnjem tržištu posluje pod brendom „Svetofor” i jedan je od najvećih trgovinskih lanaca u Rusiji. Kako je nedavno preneo portal „Ritejl Srbija”, “Mere” je u Srbiji kupio prve lokacije na kojima će podići supermarkete.

Cene u ovim trgovinskim objektima biće od dvadeset do trideset odsto niže od prosečnih. Kada je reč o asortimanu, “Mere” u ponudi ima više od hiljadu proizvoda. Osim hrane u ponudi ima male kućne aparate, belu tehniku, alat i slične proizvode.

Politika.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.