blank

Etno-kamp na hrvatskom jeziku

blank

Gradska biblioteka Subotica saopštila je da će od 9. do 13. avgusta biti održan četrnaesti Etno-kamp na hrvatskom jeziku koji organizuje Hrvatska čitaonica u saradnji sa ovom ustanovom.

„Tema ovog petodnevnog druženja biće igra u svim svojim oblicima. Tako će deca osnovnoškolskog uzrasta u okviru kreativno-manuelnih radionica izrađivati različite društvene igre koje će na kraju poneti kući da se mogu tokom godine igrati s ukućanima i prijateljima a upoznaće se i s igrama koje su upražnjavali naši stari”, poručili su iz Gradske biblioteke.

Kako su naveli, biće organizovane dramska, recitatorska i kuvarska sekcija, tradicionalno pevanje, plesne i duhovne aktivnosti, a jedan dan će deca provesti i na izletu.

„Kao i prethodnih godina posebna pažnja biće posvećena očuvanju životne sredine pa će deca raditi s recikliranim materijalima”, naveli su i dodali da će poslednjeg dana biti održana završna priredba i prodajna izložba radova nastalih u kampu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Poslepodnevni pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 16 do 28 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.