blank

Fudbal: Radulović rešio Vojvođanski derbi!

Sinoć su se na TSC Areni u Bačkoj Topoli sastali TSC i Vojvodina iz Novog Sada u derbiju 15. kola Mozzart bet Superlige. Nakon ranog vođstva domaćina, gosti su sa dva gola Radulovića preokrenuli rezultat i slavili sa 1:2 (1:2).

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Cirković 1. minut za TSC, Radulović 19., 29. minut za Vojvodinu.

TSC: Simić, Antonić, Stojić, Ćalušić, Cvetković, Radin, Vulić, Petrović, Jovanović, Pantović, Ćirković. Igrali su još: Šoš, Mirčevski, Milovanović, Krstić, Đakovac.

Vojvodina: Carević, Bjeković, Rosić, Crnomarković, Giobedize, Milosavljavić, Meteus, Zukić, Radulović, Malbašić, Vukanović. Igrali su još: Kembel, Ivanović, Kajević, Miletić, Nikolić.

TSC je poveo praktično sa centra. Cvetković je probio po desnoj strani i centrirao na drugu stativu gde je odlično odreagovao Ćirković za 1:0.

Trgli su se gosti i zaigrali angažovanije, pa im se trud isplatio u 19. minutu. Radulović je oduzeo loptu nakon loše intervencije Vulića, ušao u kazneni prostor i majstorski pogodio suprotni ugao golmana Simića za 1:1.

Gol Novosađana uzdrmao je TSC, pa je nakon deset minuta na semaforu stajalo 1:2. Odličan kontranapad gostiju ispratio je ponovo najbolji igrač susreta Radulović i matirao nemoćnog Simića za, ispostaviće se, konačnih 1:2.

U drugom delu TSC je imao inicijativu i nekoliko poluprilika, ali su mreže do kraja susreta mirovale.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.