blank

Fudbal: Spartak odigrao nerešeno u Kragujevcu

Fudbaleri Spartaka gostovali su u okviru 28. kola Mozzart bet Super lige u Kragujevcu ekipi Radničkog 1923. U neizvesnom susretu, Subotičani su ispustili pobedu i odigrali nerešeno 2:2 (1:1).

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Čolović 19′, Činedu 77′ za Radnički, Stanić 38′, Srećković 54′ za Spartak.

Radnički: Mladenović, Čolović, Ivanović, Krajišnik (Zorić), Miličić, Milunović (Činedu (Maksimović)) , Pecelj, Ponjević, Vidosavljević, Vidović, Đurić (Evandro).

Spartak: Dubljanić, Tanasin, Bugarin (Bogićević) , Ostojić, Bureković (Vitorović), Šimura, Tošeski (Todoroski), Bijelović, Stanić (Tumbasević), Srećković, Rošević (Ado).

Radnički je do prednosti došao u 19. minutu. Milunović je prošao po desnoj strani i uposlio na drugoj stativi Đurića koji proigrava Čolovića, a on je šalje iza leđa golmana Dubljanića za 1:0. Spartak je izjednačio u 38. minutu preko Stanića na asistenciju Bjelovića.

Na odmor se otišlo sa rezultaton 1:1, a drugo poluvrme su bolje otvorili fudbaleri Spartaka koji stižu do prednosti u 54. minutu kada je Bjelović odlično ubacio loptu u šesnaesterac domaćih, a Srećković iz drugog plana poslao loptu u mrežu za 1:2.

Nakon tog gola Kragujevčani žestoko kreću na gol Subotičana i to im se isplatilo u 77. minutu kada napadač Činedu odlično reaguje nakon kornera i postavlja konačnih 2:2.

Tabela Mozzart bet Super lige:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.