blank

Futsaleri Spartaka izgubili u poslednjoj sekundi od Požarevca

Futsaleri Spartaka ugostili su ekipu KMF Požarevca u Sportskoj hali u Bajmoku u okviru Druge futsal lige. U fantastičnom meču slavili su gosti iz Požarevca u poslednjoj sekundi rezultatom 4:3 (1:2).

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Mijatović 8. minut, Guberinić 26. minut za Spartak, Jeremić 18., Drakulić 40., Simić 3., 28., 32. minut za Požarevac.

Spartak: Bjelica Miloš, Celin Đorđe, Mijatović Mario, Guberinić Veselin, Tomić Nikola. Igrali su još: Horvacki Vladimir, Vlajnić Saša, Lučanović Dražen, Bašić Nikola, Čičić Milan.

Požarevac: Krstić Aleksandar, Jeremić Marko, Simić Vladimir, Gostojić Nikola, Simić Nenad. Igrali su još: Novaković Uroš, Stanković Aleksandar, Živadinović Vladimir, Lepojević Goran, Drakulić Aleksandar, Krstić Filip, Mirković Stefan.

Pravi derbi meč odigran je u Bajmoku pred malobrojnom publikom. Uživali su ljubitelji futsala u lepim potezima i rezultatskim preokretima.

Poveli su gosti nakon greške Bjelice da bi nedugo zatim Mijatović poravnao rezultat. Gosti ponovo dolaze do prednosti, nakon greške Guberinića Jeremić izlazi sam na Bjelicu i šalje loptu pod prečku.

Drugo poluvreme donelo je fantastičan futsal.

Obe ekipe igrale su otvoreno i viđeno je pregršt šansi na obe strane. Spartak je do izjednačenja stigao u 26. minutu kada je Guberinić odlično izveo slobodan udarac. Nedugo zatim Spartak stiže do prednosti autogolom Simića. Simić zatim postiže gol za izjednačenje.

Prava drama viđena je u poslednjem napadu gostiju kada u poslednjoj sekundi Drakulić šutira sa šest metara, lopta pokađa prečku i pada na samu liniju gola Spartaka. Svi su u tom trenutku pogledali ka sudijama koje su pokazale da je lopta prešla liniju za veliku radost gostiju.

Tabela Druge futsal lige:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.