blank

Fudbaleri Spartaka dobili medalje prijateljstva od dece sa autizmom (VIDEO)

YouTube video

Prvotimci FK “Spartak” juče su se družili sa decom sa autističnim smetnjama i osobama sa invaliditetom, u jedinstvenom kafiću “Zvuci srca” gde, uz pomoć i podršku asistenata, rade osobe sa teškoćama u razvoju.

Plava boja meseca aprila i plava boja FK “Spartak” sličnih je nijansi, ali i sličnih emocija sa kojima su fudbaleri Spartaka prihvatili poklon – medalju prijateljstva koje im je uručila Suzana Skenderović, predsednica udruženja, ali i oni zbog koji su plavo – beli momci došli na druženje.

blank
Foto: Subotičke.rs

Suzana, Stefanova majka, sa autizmom se suočava već dvadeset godina koliko ima njen sin. Iako pokušava razložno da se razgovara o problemima sa kojima se osobe sa autističnim spektrom suočavaju, ponesu je emocije.

Olja Mijailović, PR FK “Spartak” sa ponosom ističe kako će ovakve akcije plavo – bela četa uvek podržavati.

Danas će se jedan dečak iz ovog udruženja pridružiti timu Spartaka gde će sa centra Gradskog stadiona izvesti prvi udarac na prvenstvenoj utakmici Spartak – Radnički iz Niša.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 20 do 30 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike neće pogodovati osobama sa

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.