blank

Gašenje dekorativne rasvete u cilju smanjenja efekata energetske krize

blank

Gradonačelnik Stevan Bakić saopštio je da je Vlada Republike Srbije donela zaključak kojim se preporučuje isključivanje dekorativne rasvete na objektima na kojima takva vrsta rasvete nije neophodna, te da je ona od subote već isključena na zgradi Vlade Republike Srbije, Ministarstva finansija i Ministarstva privrede, Predsedništva, kao i na drugim zgradama i objektima gde nije neophodna.

On je naveo da Vlada apeluje i na druge institucije i organizacije da primene ovu preporuku, kako bi svi zajednički dali doprinos u rešavanju izazova energetske krize.

„Dana 27. avgusta Grad Subotica je isključio dekorativnu rasvetu na objektu Gradske kuće, a dana 29. avgusta na kolegijumu Gradske uprave Grada Subotice doneta je odluka da se obaveste sva javna preduzeća, institucije i ustanove čiji je osnivač Grad Subotica da postupe u skladu sa zaključkom Vlade Republike Srbije”, istakao je Bakić.

Pozvao je sve građane i preduzeća na teritoriji Grada Subotice da postupe na isti način i time daju svoj doprinos prevazilaženju izazova energetske krize sa kojima se svet, pa i naša država i naš grad, suočavaju u ovom periodu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.