blank

Gimnastika: “Partizan Željezničar” uspešan u Novom Sadu

Proteklog vikenda održano je Međunarodno memorijalno takmičenje pod nazivom “Laza Krstić i Marica Dželatović” u Novom Sadu, gde su gimnastičari Subotičkog kluba Partizan Željezničar nastupili u 3 kategorije i ostvarili zapažene rezultate.

blank
Foto: Partizan Željezničar

Na turniru su učestvovali klubovi iz 15 zemalja. U vrlo jakoj konkurenciji u 5. kategoriji od 31 takmičara Filip Kulić je u višebojskom delu takmičenja zauzeo 3. mesto, u finala po spravama, Filip je uspeo da se kvalifikuje u svih 6 sprava i osvoji 3 medalje i to na: preskoku 3. mesto, razboju 3. mesto i na vežbi na vratilu 2. mesto.

U 2. kategoriji nastupio je Laudis Nanaši Dragan, te u višeboju zazuzeo 10. mesto, u finalu po spravama osvojio je bronzu, dok je na preskoku bio treći.

U 1. kategoriji najmlađih takmičara, takmičili su Eled Šoltes, Mikša Bakač i Ivan Bako. Eled Šoltes je u višeboju završio na 6. mestu, Ivan Bako je bio deveti, a Mikša Bakač jedanaesti.

U finalu po spravama, Eled Šoltes je ostvario pravo učešća na dve sprave i to na preskoku 4. mesto i razboju 4. mesto.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.