blank

Gradska organizacija dodelila pakete bebama rođenim u Nedelji crvenog krsta (VIDEO)

YouTube video

Danas su predati prigodni pokloni svim porodicama koje su u Nedelji Crvenog krsta, koja se svake godine obeležava od 8. do 15. maja, postali bogatiji za još jednog člana svoje porodice.

25 beba je darovano od strane članova iz Gradske organizacije Crvenog krsta, koja je već postala tradicionalna. “Paket za novorođenu bebu” sadrži sve neophodne stvari za novi dragoceni život: od radosnice, benkice, čarapica, bebi kapice i torbe u rozoj i plavoj boji.

blank
Foto: Subotičke.rs

Svake godine se organizuje ovakva akcija, a članovi ove najmasovnije humanitarne organizacije na svetu, koja u skoro svakoj državi ima svoje predstavnike ističu negovanje humanosti i empatije kao osnovnog osećanja kompletnog čovečanstva.

Osnovni cilj ovog udruženja je da solidarnošću da svoj doprinos trajnom miru u svetu, vodeći se svojim principima humanosti, nepristrasnosti, neurtralnosti, nezavisnosti, dobrovoljnosti, jedinstvu i univerzalnosti.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 20 do 30 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike neće pogodovati osobama sa

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.