blank

Izložba studentskih plakata 30. festivala pozorišta za decu

Ovih dana sve je u znaku pozorišta za decu. Fondacija „Danilo Kiš“ pridružila se festivalu, studentskom izložbom na kojoj su prikazana idejna rešenja plakata, 30. Međunarodnog festivala pozorišta za decu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Plakate su radili studenti treće godine Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu. Pod sloganom „Dodir pogledom“ žiriju nije bilo teško utvrditi činjenicu da studenti maestralno vladaju tehnikama, kompozicijom, atmosferom, kao i maštom kojom su prikazali predloge za plakate.

blank
Foto: Subotičke.rs

Profesor Zdravko Mićanović opisao je plakate kao „gledanje i dodirivanje očima, zarobljavanje pogleda“. Bojama, kompozicijom, sveukupnom razigranošću, plakati prenose poruku koje nosi 30. Međunarodni festival pozorišta za decu, a to je – rastimo, razvijajmo se, cvetajmo, igrajmo se!

blank
Foto: Subotičke.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 23 do 37 stepeni Celzijusa. Dalјi porast maksimalne dnevne temperature vazduha

Detaljnije »
blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 23 do 38 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija je relativno povolјna. Oprez

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.