blank

„Levijatan“ objavio snimke uginulih pasa za koje tvrdi da su načinjeni u kući Čedomira Petrovića

blank

Fondacija „Pokret Levijatan“ objavila je na društvenim mrežama snimke za koje tvrdi da su načinjeni u kući u Gostivarskoj 26, koju je koristio Čedomir Petrović zvani „Čeda Šinter“. Na snimcima su prikazana tri uginula psa.

blank

– Policija je jutros obavila uviđaj. Pronađena su tri uginula psa u kući u Gostivarskoj ulici. Kosti koje su pronađene nisu pseće, verovatno potiču od hrane koju je psima davao Petrović – kaže Beti Horvat iz „Subotičkih njuškica“. – Poražavajuće je što su psi uginuli u najtežim mukama. Videli smo snimak uginulog psa, vezanog za kratak lanac koji je poslednje sate života poveo u neopisivim mukama, pokušavajući da se oslobodi. Praktično je zaklao sam sebe, pokušavajući da se oslobodi.

blank

Redakcija portala Subotičke.rs pokušala je i danas, kao što je učinila juče, da dobije komentar od Čedomira Petrovića, ali on ovoga puta nije odgovorio na naš telefonski poziv.

Evo šta su nam o čitavom slučaju rekle komšije Čedomira Petrovića, alijas „Čede Šintera“.

Foto: Subotičke.rs, Printskrin

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Zatvoreno za komentare.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Mogući pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 18 do 27 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija može imati nepovoljan uticaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.