blank

Lider TSC danas dočekuje “čarapane”!

Fudbaleri TSC-a danas od 19 časova i 5 minuta, na svom stadionu TSC Arena, dočekuju ekipu Napretka iz Kruševca u 9. kolu Mozzart Bet Superlige. Tim povodom na konferenciji za medije svoja očekivanja izneli su trener Žarko Lazetić i odbrambeni igrač Vukašin Krstić.

blank
Foto: FK TSC

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić izjavio je da veoma poštuje Napredak, a da su njegovi igrači spremni za meč.

„Očekivanja za Napredak su kao pred svaku utakmicu. Da budemo na maksimalnom nivou, da na svom stadionu odigramo dobru utakmicu i dođemo do dobrog rezultata po nas. Čeka nas ekipa koja je u usponu forme i neopravdano lošeg starta. Pokazuju rezultata, pojačali su se i rade dobro. Očekujem takođe da će Napredak motivisati naš stadion i teren. Imaju dobre igrače, najboljeg strelca naše lige svih vremena, koji se vratio u naš fudbal”, ocenjuje Lazetić protivnički tim.

Što se tiče ekipe TSC, trener plavo-belih kaže da je zadovoljan pristupom igrača predstojećoj utakmici.

„Zadovoljan sam kako momci pristupaju utakmici, sa kojim elanom i žarom smo odradili treninge, što mi je uvek glavni parametar i znak da ćemo biti na dobrom nivou. Sad ostaje teži deo da tu energiju i entuzijazam prebacimo na samu utakmicu. Imamo probleme sa nekoliko igrača, Ćalušić pokušava da se oporavi, Đorđević sigurno neće igrati, a verovatno ni Veljko Ilić, tako da imamo dosta problema pred utakmicu, jer su to mladi i standardni igrači i želimo im svima brz oporavak. Na sreću ostali igrači su spremni i na teren će izaći najbolji mogući tim”, dodaje trener TSC-a.

Odbrambeni igrač Vukašin Krstić rekao je da je utakmica u Londonu bila odlično iskustvo.

„Utisci sa utakmice sa West Ham u Londonu su fenomenalni. Nezaboravno je iskustvo igrati na takvom stadionu, pred velikim brojem navijača i tim ambijentom. Ostao je žal za pozitivnim rezultatom, ali smo mnogo naučili na toj utakmici. Sada očekujemo Napredak iz Kruševca koja je iskusna ekipa, a posle dve vezane pobede i potom poraza u Novom Pazaru, sigurno protiv nas žele da se vrate pobedama. Spremni smo za ovu utakmicu i daćemo sve od sebe da pobedimo”, ubeđen je Krstić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.