blank

Marinković: Imamo šanse da ostvarimo pozitivan rezultat

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka uspeli su za vikend da ostvare prvu prolećnu pobedu u trci na Vojvođanskom Severu. Već u nedelju četu Nenada Florina očekuje težak ispit na gostovanju u Bačkom Gradištu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Jedan od najboljih igrača ekipe, defanzivac Miloš Marinković učestvovao je kod gola Radničkog u prošlom kolu i bio neprelazan u zadnjoj liniji. Pred duel protiv Vojvodine u Bačkom Gradištu je rekao da očekuje tvrdog protivnika.

“Posle pobede u nedelju protiv ekipe Mladosti gostujemo ekipi iz Bačkog Gradišta. Iako je ekipa Vojvodine tvrd i nezgodan domaćin, mislim da imamo velike šanse da ostvarimo pozitivan rezultat.

Nekoliko bitnih igrača nam neće biti u ekipi zbog povreda i kartona i faliće nam na ovom gostovanju na koje idemo sa puno optimizma i želje da ostvarimo pobedu. Dokazaćemo da zaslužujemo da budemo u vrhu Vojvođanske lige”, rekao je stameni centralni defanzivac Bajmočana.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.