blank

“Meraklije” odnele plen iz Subotice

Juče su se na Gradskom stadionu sastali domaći Spartak i Radnički iz Niša u okviru 28. kola Mozzart bet Superlige. Gosti su slavili sa 2:1 (1:0) i tako udaljili četu Nenada Lalatovića od plej ofa.

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Jamkam (AG) 67. minut za Spartak, Bamidele 18., Cvetković 84. minut za Radnički.

Spartak: Manojlović, Mijailović, Bogićević, Ćalasan, Prijović, Lukić, Babić, Tošeski, Mijić, Todoroski, Ubiparip. Igrali su još: Tomović, Dunđerski, Kolins, Mudrinski, Stanojev.

Radnički: Stevanović, Jamkam, Ado, Vojnović, Petković, Stajić, Luković, Belaković, Ilić, Bamidele, Smajlagić. Igrali su još: Mesarović, Faj, Cvetković, Vukić.

Subotičani su nastavili lošu seriju rezultata pred svojom publikom iako su u većem delu meča imali inicijativu i stvarali šanse.

Hladan tuš stigao je već u 18. minutu kada je Bamidele odlično završio akciju nakon kontranapada. Razbudilo je to Spartak koji se trgao i do odmora krenuo još agresivnije.

blank
Foto: FK Spartak/photospacegp

Strateg Subotičana Nenad Lalaltović izvršio je na poluvremenu četvorostruku promenu ne bi li još osvežio ekipu. Napadali su plavo – beli i uspeli da izjednače u 67. minutu nakon greške Nišlija kada je Jamkam poslao loptu u sopstvenu mrežu.

Mirisalo je sve na to da će Spartak pogoditi još jednom, ali je rezervista Radničkog Cvetković u 84. minutu matirao Manojlovića za konačnih 1:2.

Do kraja meče Subotičani su imali priliku da izjednače kada je u finišu Prijović šutirao, a Stevanović odlično odreagovao i sačuvao sva tri boda za svoju ekipu.

Spartak se nakon ovog kola nalazi na 10. poziciji tabele Superlige sa 31. osvojenim bodom i sa minimalnim šansama da se plasira u plej-of.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.