blank

Nastavljena imunizacija starijih od šezdeset godina bez zakazivanja, od danas i u Subotici

blank

Subotički Dom zdravlja je tokom vikenda organizovao vakcinaciju bez zakazivanja za stanovništvo starije od šezdeset godina u Bajmoku, Čantaviru i okolnim selima. Vakcinacija će biti nastavljena i danas u ambulantama u Bajmoku, Čantaviru ali i u ambulanti u Kumičićevoj ulici u Subotici, u periodu od 9 do 16 časova. Za ovu priliku obezbeđene su vakcine kineske kompanije „Sinofarm“.

Kako su nadležni naveli, zainteresovani meštani Bajmoka, Čantavira, okolnih sela i Subotice na vakcinaciju treba da ponesu lični dokumenat sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost, kako bi proces evidentiranja bio ubrzan. Ukoliko građani nisu u mogućnosti, moći će to da urade i na punktu.

Na centralnom punktu za vakcinaciju u Novoj opštini danas će biti vakcinisani i revakcinisani građani koji su dobili poziv od „eUprave“, u periodu od 8 do 20 časova.

Dom zdravlja Subotica zamolio je sve građane koji žele da prime vakcinu da na vakcinaciju dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera – nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.