blank

Nestala Subotičanka Renata Šipoš

blank

Tridesetsedmogodišnja Renata Šipoš iz Subotice poslednji put je viđena u utorak, kada je tokom dana otišla majci da podigne penziju, lekove, kao i dečji dodatak. Od srede je aktivno traže porodica i policija. Kako je njen suprug Arpad Šelenji naveo, u utorak uveče su se čuli mobilnim telefonom, a nakon toga joj je isključen telefon i ne mogu da je pronađu.

– U utorak je otišla između ostalog po lekove za svoju majku, koja je šlogirana i nepokretna. Njenoj majci je ugrađen stent, a nestaju nam zalihe lekova za nju. Kod Renate su i njena zdravstvena knjižica, pa ne možemo ni lekove da podignemo. U utorak uveče su je još videle neke komšije, nakon čega više ništa ne znamo o njoj. Molim sve koji su je videli ili čuli nešto o njoj da mi jave telefonom na 0612378265 ili da se obrate policiji – poručio je Renatin suprug Arpad.

Prema njegovim rečima, Renata je mentalno nestabilna, psihijatrijski je bolesnik i lečila se od alkoholizma. Majka je jednoipogodišnjeg deteta.

Foto: Fejsbuk

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »
blank

Danas pretežno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 8 do 22 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike uticaće povolјno na hronično

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.