blank

Novi klub – SFU „Prozivka” (VIDEO)

YouTube video

Novoformirani fudbalski klub SFU Prozivka iz Subotice novi je član Gradske fudbalske lige. Predsednik kluba Miloš Sedlić i igrač Luka Đurović preneli su ambicije i ciljeve kluba u narednom periodu.

Miloš Sedlić, predsednik Prozivke rekao je da je ideja za osnivanje kluba postojala odavno, ali da je sada sa društvom uspeo da prikupi sredstva za početak jedne lepe priče.

„Ideja je došla spontano, sa drugarom. Sedeli smo i pričali o čarolijama gradske lige i zašto ne postoji klub Prozivka. Ja sam tada rekao da će postojati. Igrački kadar je bilo lako naći. Luka Đurović se prvi ponudio da igra sa nama i da pomogne u svakom drugom smislu. Okupili smo drugare sa Prozivke sa kojima se družimo ceo život, napravili smo ekipu, našli trenera, sve obezbedili šta treba. Mi smo sami učestvovali u sakupljalju para za klub. Nekoliko firmi nam je pomoglo sa donacijama, uspeli smo da prikupimo za sada sve što nam je potrebno, a sada čekamo i pomoć Grada”, rekao je ambiciozni predsednik Prozivke Miloš Sedlić.

blank
Foto: Subotičke.rs

Luka Đurović, dobro poznato ime subotičkoj fudbalskoj javnosti, bivši fudbaler Spartaka i Bačke, kao i bivši trener u stručnom štabu Spartaka, sa zadovoljstvom je prihvatio poziv drugara.

„Moje ambicije su čisto drugarske, da igramo i da uživamo. Apsolutno nam rezultat nije u prvom planu, naravno da je bitno da se pobedi, ali to sad ne gledamo tako, jer je prva godina i tek treba da se nameštamo. Što se tiče igrača zadovoljan sam odzivom na treninzima, uslovi su vrhunski i zahvaljujem se Gradskoj upravi na pomoći što su nam na Gradskom stadionu omogućili dobre uslove. Što se tiče igračkog kadra, on je uglavnom sastavljen od igrača starosti između 22 i 28 godina, a najstariji igrač nam je Vojislav Ignjatov koji dobro poznaje ovu ligu”, rekao je Đurović.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.