blank

Basket turnir 3×3 u nedelju u Bajmoku

Bajmok će u nedelju, 30. jula, biti domaćin turnira 3×3 u basketu. Na Sportskom centru biće organizovan bogat program, a održaće se i humanitarno takmičenje u šutiranju trojki.

blank
Foto: 3×3 turnir Bajmok

Prema rečima organizatora Đure Verića, program bi trebalo da počne između 13 i 14 časova, a trenutno se za turnir prijavilo 18 ekipa. Grupna faza igraće se na dva koša i cilj je da se ona završi do 18 časova.

„Plan je da utakmice četvrtfinala traju, okvirno, između 18 i 19 časova, nakon čega će uslediti humanitarno šutiranje trojki. Nakon trojki slede polufinalne utakmice, dok je finale planirano da počne između 20 časova i 30 minuta i 21 čas. Tačnu satnicu ćemo znati dan pred turnir, jer su prijave još uvek otvorene”, naglasio je Verić.

blank
Foto: Subotičke.rs

U slučajnu lošeg vremena, turnir će se održati u Hali sportova u Bajmoku, a organizatori pozivaju sve zainteresovane da dođu u Bajmok i da podrže ovaj turnir za koji se nadaju da će u budućnosti postati tradicija ovog mesta.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim radom, rasvetlili su dva razbojništva i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 10 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.