blank

Objavljen Konkurs za grafičko rešenje logotipa, zastave i memoranduma PSK „Spartak”

blank

Odlukom Upravnog odbora, Planinarski sportski klub „Spartak” raspisao je konkurs za grafičko rešenje izgleda logotipa, zastave i memoranduma kluba.

Prema slovu konkursa, potrebno je izgled i boje logotipa uskladiti sa izgledom logotipa Sportskog društva „Spartak”. Logotip treba da sadrži obeležja koja jasno ukazuju na planinarsku aktivnost. Jezik na logotipu je srpski, a pismo latinica. Natpis na logotipu je: Planinarski sportski klub „Spartak” Subotica. Zastava kluba treba da sadrži rešenja koja su u korenspodenciji sa logotipom kluba, a memorandum kluba mora da ima logotip kluba i podatke koji su istovetni sa podacima na važećem memorandumu. Jezik na memorandumu je srpski, a pismo latinica.

Klub je pozvao sve zainteresovane da rešenja dostave u elektronskoj formi u JPG formatu na adresu: [email protected] do 20. februara. Izabrani prvoplasirani rad potrebno je dostaviti u vektorskom formatu.

Komisija će izabrati najbolje rešenje i nagraditi tri najbolja rada.

Kako su naveli, autorima najboljih rešenja biće dodeljene sledeće nagrade.
Autor najboljeg rada biće nagrađen besplatnim učestvovanjem na planinarskoj akciji za dve osobe u zemlji iz kalendara kluba, majicu kluba i besplatno članstvo za tekuću godinu, drugoplasirani će dobiti majicu kluba i besplatno članstvo za tekuću godinu, dok će trećeplasirani dobiti majicu kluba.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.