blank

Od ponedeljka radovi na planskom ispiranju gradske vodovodne mreže

Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ obavestilo je korisnike usluga na teritoriji gradskog područja Subotica – Radanovac – Palić da će se od ponedeljka, 22. maja, do četvrtka, 1. juna, u vremenskom intervalu između 23 časa i 30 minuta, do 5 časova, vršiti radovi na planskom ispiranju gradske vodovodne mreže.

blank
Foto: Pixabay

Za vreme trajanja radova očekuju se značajno umanjeni pritisci u vodovodnoj mreži, a tokom ispiranja, kao i nakon završetka radova moguće su i prolazne pojave zamućenja vode.

Takođe, od ponedeljka, 22. maja, a zaključno sa četvrtkom 1. juna, u prepodnevnim satima između 8 i 15 časova moguć je povremeni kratkotrajni pad pritiska u pojedinim ulicama u kojima se ispiranje vodovodne mreže vrši putem nadzemnih i podzemnih hidranta.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »
blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 24 stepena Celzijusa. Blago smanjenje tegoba mogu osetiti hronični

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.