blank

Odbojkaši ubedljivi protiv Takova (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Odbojkaši Spartaka ugostili su proteklog vikenda u Hali sportova u okviru 11. kola Superlige ekipu Takova iz Gornjeg Milanovca i ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 3:0 (25:14, 25:15, 27:25).  Izabranici Raška Jovanovića su tako napravili odličnu uvertiru pred meč sa Crvenom Zvezdom.

Spartak: Jungić 5, Mašulović 15, Tončić, Lečić 5, Vulikić 5, Džekson, Suvački, Šebek, Pavlović 7, Džasper 19, Tešović, Tumbas, Dulić, Peić.

Takovo: Jestrović 6, Ćosović 3, Kalajanović, Stefanović 1, Terzić 5, Marković, Petrović, Kovačević, Lepidovski 2, Maksimović 13, Stanković 7. Mimović, Lukić.

blank
Foto: Subotičke.rs

Subotičani su vidno motivisani ušli u meč i kontrolisali stvari. U prva dva seta bili su veoma uverljivi, a raspoloženi Vulikić, Džasper i Suvački predvodili su ekipu do nove pobede.

Jedina neizvesnost viđena je u trećem setu kada je u redovima gostiju mladi Maksimović podigao svoju ekipu, pa je Takovo imalo i set loptu. Nakon tajm auta Spartak se resetovao i odigrao još angažovanije što je bilo dovoljno da dobije i treći set.

Spartaku je ovo bila šesta ovosezonska pobeda, nakon koje su zauzeli šesto mesto na tabeli Superlige sa 18 osvojenih bodova. Naredno kolo u Suboticu dolazi lider prvenstva, Crvena Zvezda, a meč se igra u petak, 22. decembra od 19 časova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.