blank

ISPUNILI OBEĆANJE Grad ličnim pratiocima isplatio još po 30.000 dinara

blank

Grad Subotica, kako je bilo i najavljeno, iznašao je način da ličnim pratiocima i personalnim asistentima, posredstvom Udruženja slepih i slabovidih, isplati po još trideset hiljada dinara. Novac je, kako naša redakcija saznaje od ličnih pratilaca, uplaćen danas.

Podsetimo, somborska firma “Mobiliti”, čiji je račun blokiran zbog neplaćenih poreskoh obaveza, ostala je proletos dužna tri plate subotičkim ličnim pratiocima i personalnim asistentima. Grad Subotica je u dva navrata ovog leta uspeo da im isplati pomoć, u iznosu koji približno odgovara minimalnoj zaradi, pa je šteta naneta ličnim pratiocima i personalnim asistentima makar donekle saanirana.

Prošle nedelje objavljeno je da je posao angažovanja ličnih pratilaca u Subotici poveren preduzeću “Imperijal plus” iz Sombora i Centru za defektologiju “Artemida Stanković Marina PR” iz Niša.

Vrednost ugoovra je 44.888.400 dinara sa uračunatim PDV-om.

Odabir firme koja će angažovati personalne asistente tek se očekuje.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 25. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 25. kola. Tavankut je u slavio na svom terenu protiv Vinogradara, dok je Udarnik

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.