blank

Održan Memorijalni turnir „Refik Memišević – Brale“

blank

U organizaciji Rvačkog kluba „Spartak“, juče je u Hali sportova održan Memorijalni turnir „Refik Memišević – Brale“ u rvanju grčko-rimskim stilom za rvače uzrasta do 17 godina. Na turniru je učestvovalo sedamdesetak takmičara iz Srbije, Mađarske, Hrvatske i Slovenije u muškoj i ženskoj konkurenciji, a održan je po šesnaesti put.

Pobednice ovogodišnjeg memorijalnog turnira u rvanju grčko-rimskim stilom u ženskoj konkurenciji su Ana Koblo (43 kg, Mađarska), Jana Petrović (57 kg, Srbija), Maša Perović (65 kg, Srbija) i Veronika Vilk (73 kg, Hrvatska). Najbolji u muškoj konkurenciji bili su Laslo Mozeš (45 kg, Mađarska), Daniel Ozveđ (48 kg, Srbija), Tin Turković (51 kg, Hrvatska), Botond Dajc (55 kg, Mađarska), Dejan Berkec (60 kg, Srbija), Jovan Miolski (65 kg, Srbija), Antal Vamoš (71 kg, Srbija), Branko Đukić (80 kg, Srbija), Aleksej Maharita (82 kg, Mađarska) i Arpad Lakatoš (110 kg, Mađarska).

Trofej Refika Memiševića u kategoriji 110 kg, u kojoj je rvao Memišević, pripao je Arpadu Lakatošu iz Mađarske.  

Za najboljeg takmičara turnira u ženskoj konkurenciji proglašena je reprezentativka Srbije, Maša Perović, a za najboljeg takmičara u muškoj konkurenciji rvač reprezentacije Srbije Jovan Miolski. 

U generalnom plasmanu, prvo mesto na Memorijalnom turniru „Refik Memišević – Brale” u ženskoj konkurenciji pripalo je reprezentaciji Srbije, koja je osvojila 70 bodova, dok je drugo mesto zauzela Mađarska (40 bodova), a treće Hrvatska (33 boda). I u muškoj konkurenciji ekipni prvak Memorijala je selekcija Srbije (225 bodova), drugo mesto pripalo je Mađarskoj (160 bodova), a treće Hrvatskoj (99 bodova).

Foto: Subotica.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.