blank

Potvrda o vakcinaciji i registrovanje propuštenog termina nove usluge na portalu eUprave

blank
Od juče su u Srbiji dostupne nove usluge na portalu eUprave – „Propušten termin za vakcinaciju” i „Potvrda o vakcinaciji”, saopštila je Vlada Srbije.

Svi koji su dobili poziv za vakcinaciju, a propustili su svoj termin, treba da popune upitnik i tako podnesu zahtev za dobijanje novog termina.

Direktor Kancelarije Vlade za IT i eUpravu Mihailo Jovanović rekao je da je uvedena i usluga „Potvrda o vakcinaciji“, jer sve više građana to traži od te kancelarije.

– Izdavanje potvrde o vakcinaciji je veoma jednostavno. Pošto se prijavite na portal eUprava svojim nalogom i odete na uslugu Potvrda o vakcinaciji, klikom na zeleni taster „Pokreni uslugu“ pojaviće se polja koja je potrebno popuniti. Nakon toga na imejl će vam stići potvrda – objasnio je on.

Da bi građani mogli da koriste tu uslugu, potrebno je da budu registrovani korisnici portala eUprava i da budu prijavljeni.

N1

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 25 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija će izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.