blank

Rezultati utakmica odigranih u subotu

blank

Srpska liga „Vojvodina” – 23. kolo
Hajduk 1912 3 (1) : (0) 0 Bačka 1901

Na Stadionu „Milan Sredanović” u Kuli, Bačka 1901 ubedljivo je poražena od Hajduka. Na samom početku utakmice Ognjen Šušnjar i Miloš Manojlović imali su dobru priliku da dovedu svoju ekipu u vođstvo, ali je lopta prošla pored stative. Na polovini prvog dela igre, domaćini su došli do prednosti.

Posle centaršuta Nikole Vujoševića, lopta je pogodila kapitena Marka Anđića i završila u mreži kao autogol. Samo četiri minuta nakon početka drugog poluvremena domaćinima je bilo dovoljno da dođu do vođstva od 2:0, kada je sa osamnaest metara Milan Matijević savladao golmana Bačke 1901. Imao je Hajduk 1912 priliku za još jedan gol, kada je Bojan Bjedov u kaznenom prostoru srušio napadača Hajduka, a sudija pokazao na belu liniju.

Ipak, golman Bačke 1901 bio je skoncentrisan, pa je loptu izbio u korner. Sudija je opet pokazao na penal kada je igrača Bačke 1901 lopta pogodila u ruku. Precizan je bio kapiten Slobodan Vuković koji je postavio konačan rezultat – 3:0.

Vojvođanska liga „Sever” – 20. kolo
OFK Vrbas 1 (0) : (0) 0 Tavankut

Utakmica u Vrbasu bila je statična, bez većih šansi za obe strane. U 75. minutu igre Goran Kozomora ušao je u kazneni prostor gostiju. U trenutku kada je želeo da dovede ekipu u vođstvo, u nameri ga je, na nedozvoljen način, sprečio odbrambeni igrač gostiju. Sudija je svirao jedanaesterac, a Marojević je bio precizan u svojoj nameri da dovede OFK Vrbas u vođstvo.

Prva liga žene – 14. kolo
Rad 0 (0) : (0) 4 Spartak d.o.o.

ŽFK Spartak d.o.o. je u okviru Prve lige Srbije za žene vezao treću pobedu u nizu od starta nastavka prolećnog dela šampionata. Golubice su ostvarile ubedljivu pobedu protiv ekipe Rada iz Beograda rezultatom 0:4.

Igra je bila dinamična tokom prvog poluvremena koje je prošlo bez golova. Nakon pauze, domaća ekipa je pokleknula, a plavo-bele su krenule u ozbiljan napad. Posle udarca iz ugla, u 54. minutu, najviša u skoku bila je Staša Đokić koja šalje loptu u protivnnički gol za 0:1.

Dvadeset minuta kasnije Vanja Petrović zatresla je praznu mrežu za vođstvo od 0:2, da bi u 82. minutu igre Elena Cvetković postigla gol za 0:3. Golubicama nije bio dovoljan ovaj rezultat, pa se Vanja Petrović tri minuta kasnije upisala po drugi put u listu strelaca. ŽFK Spartak d.o.o. zauzima treće mesto na tabeli Prve lige Srbije za žene.

blank

Omladinska liga Srbije – 25. kolo
Partizan 3 (2) : (2) 3 Spartak

Prvo poluvreme proteklo je uzbudljivo i dinamično sa četiri gola. Subotičani su poveli već u šestom minutu igre kada je Ilija Miodragović glavom poslao loptu u ugao gola. Mrežu domaćina je par minuta kasnije zatresao i Erdelj Mile iz šesnaesterca. Iako su plavo-beli mislili da će Partizan da poklekne, domaćini su odlučili da im pokažu suprotno.

Arsenije Vranić postiže golove u 20. i 33. minutu igre i tako anulira rezultat. Nakon pauze golmana Spartaka nadmudrio je Nikola Jovanović koji dovodi domaćine u prednost. Spartak je uspeo da sačuva bod u 93. minutu igre kada Luka Jančić glavom šalje loptu u mrežu protivničke ekipe za konačnih 3:3.

Kadetska liga Srbije – 25. kolo
Partizan 4 (2) : (1) 1 Spartak ŽK

Partizan je do devetog minuta igre bio u vođstvu od 2:0 kada golove postižu Nemanja Ilić i Luka Serdar. Kadeti Spartaka u 19. minutu igre prepolovili su prednost domaćina pogotkom Hamza Bronje. Na veliku žalost plavo-belih, iz igre su bili primorani da izađu Svetozar Arsenin i Hamza Bronja koji su doživeli povredu.

Kadeti Spartaka ŽK odolevali su napadima domaćina sve do 67. minuta igre kada Petar Vojinović postiže pogodak za 3:1, a dvadeset minuta kasnije Mateja Stašević stavlja tačku na ovu utakmicu za konačnih 4:1.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 26. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 26. kola. Tavankućani su pretrpeli poraz u Senti rezultatom 2:1 (1:0), a jedini pogodak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.