blank

Poznati polufinalisti Novogodišnjeg turnira (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Proteklog vikenda u Hali sportova odigrani su četvrtfinalni mečevi 50. po redu Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu koji se igra u organizaciji Sportskog saveza Subotice. Publika je mogla da uživa u odličnim mečevima sa pregršt lepih poteza i golova, a finalni dan igra se narednog vikenda kada će se najbolje četiri ekipe boriti za pehar i nagradu od 500.000 dinara.

U prvom meču večeri sastala se ekipa Šeki Enterijer Real Impeks i Dunav Coop, a rezultat je bio 4:1 u korist Šekija. U drugom meču NTM Čikerija je savladala Poslastičarnicu Gelato ALD Eurolink rezultatom 4:2. U trećoj utakmici Huntmann je bio bolji od ekipe Full Feel Forma Urbanico i slavio sa 5:2.

blank
Foto: Subotičke.rs

Poslednji meč četvrtfinalne večeri bio je najzanimljivi. Pivnica Gros je nakon regularnih 2:2 protiv ekipe Salaš Gradski bila bolja nakon izvođenja penala i plasirala se u polufinale.

Rezultati četvrtfinala:

-Šeki Enterijer Real Impeks – Dunav Coop 4:1.
-NTM Čikerija – Poslastičarnica Gelato ALD Eurolink 4:2.
-Full Feel Forma Urbanico – Huntmann 2:5.
-Salaš Gradski – Pivnica Gros 2:2 nakon penala 4:5.

Parovi polufinala koje se igra 30. decembra:

-Pivnica Gros – Huntmann, 15 časova i 30 minuta.
-Šeki Enterijer Real Impeks – NTM Čikerija, 16 časova i 20 minuta.

blank
Foto: Subotičke.rs

Narednog vikenda, u subotu 30. decembra igra se finalno veče. Najpre će se u prvom polufinalu sastati Pivnica Gros i Huntmann, a zatim će se za finale boriti Šeki Enterijer Real Impeks i NTM Čikerija.

Nakon polufinalnih mečeva odmah će uslediti utakmica za treće mesto, a nakon toga igraće se veliko finale, borba za veliki pehar i novčanu nagradu od 500.000 dinara.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.