blank

Promocija albuma benda „Dado & Dol Magic Crew“ (VIDEO)

YouTube video

Posle beogradske, subotički bend Dado and Dol Magic crew imao je promociju i u svom gradu. Mladi bend iskusnih muzičara, svoj prvi album promovisao je pred prepunom salom pozorišta „Deže Kostolanji“, a muzička magija koju su izveli bila je samo uvod u promocije koje nas tek čekaju.

Bend je sačinjen od iskusnih muzičara: Damir Dado Dolmagić – pevač i gitarista, Zoran Dukić – gitarista, Mario Borenović – bubnjar i Robert Garai – bas gitarista. Svoj prvi album “Naživo iz tetatra” ova ekipa uradila je lagano i u kratkom vremenskom roku. Bar je to tako izgledalo svima koji su ih slušali. Album je sniman u jednom dahu, svi instrumenti odsvirani jednom uživo, što je samo dokaz dobre kompatibilnosti ovih muzičara.

 

blank
Foto: Subotičke.rs

Muzika koja obavija deset pesmama u produženom muzičkom aranžmanu, za potrebe koncerta, ekipa koja kao da samo za vas svira i peva, i pored prepune sale, nekako intimno doživite trenutak izvođenja pesama “Predivna letargija”, “Mr Alkohol”, “Sada i tu”, “Živ sahranjen”.

Autorski potpis Damira Dade Dolmagića koji od svojih osnovnoškolskih dana svira, predstavlja osveženje, pa slobodno mogu da dodam kako je visoko podigao lestvicu, za sve one koji ovu vrstu muzike duboko doživljavaju.

Razgovarali smo sa muzičarima, pre no što su stupili na scenu na kojoj su izveli svoju magiju. U neformalnoj atmosferi nazdravili za ovaj uspeh i sve buduće pesme, i od srca im poželeli da u tome što rade, izistinski uživaju. A verujte mi na reč, uživaju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.