blank

Radnički savladao „fenjeraša” u Bačkoj Palanci

Golovima mlađanih Strahinje Miletića i Mladena Petrovića Radnički iz Bajmoka je savladao poslednjeplasiranu ekipu Vojvođanske lige Sever, Krila Krajine, rezultatom 2:0 (0:0) i tako ostvario 14. ovosezonsku pobedu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Petrović 64., Miletić 82. minut za Radnički

Krila Krajine: Krndija Đurađ, Vujić Bojan, Budisavljević Veljko, Đekić Bojan, Radić Marko, Zelinčević Gvozden, Puškar Nikola, Medan Luka, Kljajić Marko, Milanov Jovan, Radivojević Vukašin. Igrali su još: Stupar Nikola, Vuleta Aleksandar, Pašin Jovan.

Radnički: Lebović Stefan, Maravić Zdravko, Tosenberger Dario, Kolak Dragan, Kujundžić Bojan, Orčić Srđan, Stojanović Veljko, Babić Srđan, Ljubojčić Miloš, Miletić Strahinja, Milić Nenad. Igrali su još: Šimić Davor, Vojnić Hajduk Bojan, Petrović Mladen, Mitić Lazar, Tosenberger Filip.

Rasterećeno je Radnički otputovao u Bačku Palanku na gostovanje poslednjeplasiranoj ekipi Krila Krajine koja je već odavno izgubila status vojvođanskog ligaša i koja će se preseliti u niži rang.

U prvom poluvremenu nije bilo mnogo izglednih prilika. Radnički je bio bolji rival i imao je loptu u posedu. Pretili su u nekoliko navrata Orčić, Milić i Stojanović, ali nisu uspeli da krunišu bolju igru, pa se u svlačionicu otišlo sa nepopularnim rezultatom 0:0.

U drugom delu igre Bajmočani su nastavili da pletu mrežu oko gola domaćina, pa su u 64. minutu nakon kornera na asistenciju Maravića došli do prednosti kada je jednu povratnu loptu u mrežu smestio mladi Petrović. Gol odluke i dilemu oko pobednika otklonio je Miletić u 82. minutu. Krunisao je lepu akciju Radničkog koju je započeo Šimić.

Radnički u poslednjem kolu Vojvođanske lige Sever dočekuje na svom terenu ekipu Mladosti iz Apatina u nedelju od 17 časova i 30 minuta.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas pretežno vedro

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 26 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.