blank

Top Fighter na prvenstvu Srbije

Takmičari subotičkog Kik boks kluba “Top Fighter” učestvovali su na Prvenstvu Srbije u disciplini low kick, koje se održalo proteklog vikenda u Lazarevcu.

blank
Foto: Top Fighter

Učešće je uzelo 64 klubova sa oko 250 takmičara. Subotičani su nastupali sa petoro takmičara, i osvojili dve zlatne i dve srebrne medalje.

Mlađi junior Aleksandar Tot je u kategoriji do 51 kilogram, u polufinalu pobedio na poene takmičara iz Zrenjanina, da bi u finalu izgubio od takmičara iz Beograda i ovog puta se zadovoljio srebrnom medaljom.

U stariji juniorima Martin Toldi u kategoriji do 67 kilograma, u četvrtfinalu izgubio od takmičara iz Kragujevca, i stekao iskustvo više. Dok je starija juniorka Milena Kovačević u kategoriji do 70 kilograma, u finalu bila bolja od takmičarke iz Niša i osvojila zlatnu medalju.

U seniorskom uzrastu po prvi put u A klasi nastupali su Milica Despotović i Nikola Lončar. Despotovićeva je u kategoriji do 52 kilograma u polufinalu pobedila takmičarku iz Novog Sada, da bi u finalu izgubila na poene, ali i imala tu čast da se bori sa dugogodišnjom reprezentativkom Srbije i višestrukom prvakinjom sveta u low kick disciplini Saidom Bukvić. Oosvojena srebrna medalja i veliko iskustvo na početku seniorske karijere.

Lončar je u kategoriji do 75 kilograma ubedljivo pobedio na poene u polufinalu borca iz Sefkerina, i takođe pobedio u finalu Nikolu Cvetkovića dugogodišnjeg reprezentativca Srbije i zasluženo osvojio zlato.

blank
Foto: Top Fighter

Trener Alen Heralić zadovoljan je rezultatom svojih takmičara na poslednjem Prvenstvu drzave u ringovnoj disciplini. “Toldi skuplja iskustvo i polako sazreva ko borac. Tot je u tri ringovne discipline ovu godinu završio sa dva zlata i srebrom, takođe i Kovačevićka je uspela da osvoji dva zlata na državnim prvenstvima u dve discipline, dok su Despotovićeva i Lončar prvi takmičari koji su u mojoj trenerskoj karijeri nastupali i osvojili medalje za klub na državnom prvenstvu u seniorskoj A klasi”, zaključio je trener Alen Heralić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.