blank

Radnički savladao Mladost nakon preokreta!

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka gostovali su u okviru 24. kola Vojvođanske lige Sever ekipi Mladosti u Turiji. 

blank

Nakon vođstva domaćina Bajmočani su preokrenuli i slavili rezultatom 2:1 (1:1).

Strelci: Savin 5. minut za Mladost, Babić 44., Ljubojčić 90. minut za Radnički.

Mladost: Nedeljković, Šijačić, Marković, Gašić, Gubaš, Papak, Kurjački, Kisić, Gašić, Ikrašev, Savin. Igrali su još: Kisić.

Radnički: Lebović S., Kolak, Kujundžić, Stojanović, Lebović L., Babić, Miletić, Milić, Vukelić, Marinković, Petrović. Igrali su još: Maravić, Tosnberger, Orčić, Ljubojčić.

Nakon pobede na domaćem terenu protiv Obilića, fudbaleri Radničkog upisali su i treću pobedu na gostujućim terenima u tekućem prvenstvu.

Mladost je došla do prednosti u 5. minutu sa bele tačke. Nespretno je reagovao Petrović u svom kaznenom prostoru, pa je sudija Radić opravdano dosudio jedanaesterac kojeg je sigurno realizovao Savin. Do izjednačenja se čekalo sve do finiša prvog poluvremena kada je Babić odlično odreagovao ispred protivničkog gola i savladao Nedeljkovića.

Drugo poluvreme proteklo je uglavnom sa borbom na sredini terena i činilo se da će doći do podele bodova, ali u sudijskoj nadoknadi rezervista Orčić beži poslednjoj liniji domaćina i asistira Ljubojčiću koji pogađa i donosi veliku radost svojoj ekipi.

Radnički se nakon 24 odigrana meča nalazi na 6. poziciji sa 36 osvojenih bodova. Naredno kolo Bajmočani na svom terenu dočekuju ekipu Hercegovac iz Gajdobre.

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.