blank

Radno vreme tokom vaskršnjih i prvomajskih praznika

blank

Javna preduzeća i Dom zdravlja Subotica će tokom predstojećih vaskršnjih i prvomajskih praznika, od 30. aprila do 4. maja, raditi prema izmenjenom radnom vremenu.

Dom zdravlja Subotica

Ogranak 4 na Karađorđevom putu 55 radiće od 7 do 20 časova.

Pedijatrijsko dežurstvo će biti angažovano od 8 časova do ponoći u Dečjem dispanzeru. Dečje ambulante Bajmok, Čantavir i Palić neće raditi.

Stomatološka služba će raditi od 7 do 13 časova u zgradi Stomatološke poliklinike, na Trgu žrtava fašizma 16.

Respiratorna ambulanta u Harambašićevoj 2 radiće svaki dan od 7 do 22 časa.

Javno preduzeće „Subotica-trans“

Autobusi ovog preduzeća će od 30. aprila do 4. maja saobraćati prema nedeljnom redu vožnje. Kako su naveli iz „Subotica-transa“ u subotu 1. maja, linija 6 će saobraćati prema nedeljnom redu vožnje, ali će prema potrebi biti angažovani dodatni autobusi u slučaju povećanog broja putnika.

Prodaja mesečnih karata se neće vršiti na šalterima Autobuske stanice Subotica i na prodajnim mestima za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika.

Prvi radni dan na šalterima Autobuske stanice i na prodajnim mestima „Patria”, „Turistička agencija”, „Teslino aselje” i „Palić” biće 5. maja.

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“

U petak 30. aprila smeće iz domaćinstava neće biti odvoženo po ustaljenom režimu. Izuzetak će biti Mesna zajednica Bajmok, gde će kućno smeće biti odvoženo iz domaćinstava sa leva strane iz pravca Subotice, kao i iz naselja Rata.

U ponedeljak i utorak će se smeće iz domaćinstava odvoziti prema ustaljenom režimu.

Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace“

Preduzeće neće raditi od 30. aprila do 5. maja, dok će Služba naplate na pijacama koje su u nadležnosti ovog preduzeća raditi po ustaljenom radnom vremenu pijaca.

Javno komunalno preduzeće „Stadion“

Upravna kancelarija i Stonoteniska sala neće raditi od petka do utorka, odnosno ponedeljka. U utorak će u Stonoteniskoj sali biti organizovano dežurstvo. Sportski tereni u Prvomajskoj, Gradsko strelište, Hala sportova i Gradski stadion imaće obezbeđeno dežurstvo od petka do utorka.

Sportsko-rekreativni centar „Prozivka“ i bazen u Dudovoj šumi će u ovom periodu raditi prema uobičajenom radnom vremenu.

Prvoj maja nijedan od navedenih objekata neće raditi.

Javno komunalno preduzeće „Pogrebno“

Komunalne i pogrebne usluge će u petak i subotu biti moguće od 8 do 13 časova i sahrane će se održavati prema dogovorenom rasporedu. U nedelju i ponedeljak neće biti sahrana. Komunalne usluge neće biti moguće u nedelju, dok će pogrebne biti dostupne od 8 do 12 časova. U ponedeljak i utorak će i pogrebne i komunalne usluge biti dostupne od 8 do 13 časova, a od utorka će ponovo biti sahrana.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.