blank

Rukometaši Spartaka u finalu plej ofa!

Rukometaši Spartaka, kao domaćini savladali su Smederevo rezultatom 28:27 (14:16) u drugoj polufinalnoj utakmici plej-ofa za popunu Super lige. Protivnik Subotičana u finalu biće bolji iz duela Crvenke i Ub-a.

blank
Foto: RK Spartak

Spartak: Starčević, Momić 7, Miskin 2, Panić, Marić, Potpara 2, Gašić, Spremo, Radosavljević 6, Perazić, Bukvić, Živković 4, Stevović 6, Laković 1, Vojvodić, Maksimović.

Smederevo: Martić, Milunović 5, Janjušević 2, Zarin, Jevđenović 8, Filić, Todorović, Marjanović 6, Stojković 1, Pešić 4, Ristić 1, Mirković, Stanković, Živković.

Gosti su bolje otvorili meč i poveli sa tri razlike, ali je Spartak brzo poravnao. Do poluvremena Spartak je jurio gol ili dva zaostatka, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 16:14 u korist gostiju.

Spartak je zategao odbranu i uspeo da izjednači na početku drugog poluvremena. Nakon toga Subotičani su popustili pa su nakon nekoliko grešaka ponovo dozvolili gostima da se na trenutak odlepe. Golman Gašić je par minuta pre kraja sa nekoliko odbrana pomogao svojoj ekipi da napravi plus dva. U poslednjem minutu Spartak je imao gol prednosti i napad, pa je iskusno sačuvao loptu za veliku radost.

U drugom polufinalnom susretu plej-ofa Crvenka je savladala UB i izjednačila na 1:1, pa će se igrati majstorica u kojoj će pobednik igrati protiv Spartaka u finalu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 25 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike mogu izazvati pojačanje

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.