blank

Spartak danas gostuje Radničkom u Nišu

Fudbaleri Spartaka danas od 18 časova gostuju ekipi Radničkog iz Niša u okviru 6. kola plej-auta Super lige Srbije. Izabranici Milana Milanovića su u dobroj formi i sve sem poraza u Nišu biće dobro u borbi za opstanak.

blank
Foto: Youtube/FK Spartak

Pred današnji susret, na Gradskom stadionu na konferenciji za medije javnosti su se obratili šef stručnog štaba Spartaka Milan Milanović i igrač Petar Stanić.

„Borba za opstanak je iscrpljujuća, imamo još dve utakmice i samo jedan slab rezultat nas dovodi u nezgodan položaj, i nadam se da ćemo uspeti da izbegnemo to da u poslednjem kolu bude borba za goli život. Svi igrači su spremni, sem onih koji su odsutni već duže vreme, nemamo suspendovane igrače osim Ostojića i Tošeskog”, rekao je trener Milan Milanović.

Petar Stanić je istakao da ekipa ide u Niš sa ambicijom da donese sva tri boda: 

„Lošije smo započeli plej-aut, ali smo kasnije ostavili dobar utisak. U Niš idemo sa ambicijama da ovde vratimo sva tri boda i da ne damo da poslednje kolo. Mi želimo da nastavimo ovaj pozitivan niz zbog atmosfere u ekipi, a i zbog stanja na tabeli”, rekao je vezista Subotičana.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.