blank

SAOPŠTENJE SSP-a Bakić da odgovori zašto za završetak akva-parka nedostaje tri i po miliona evra

blank

Medijski tim Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Subotica saopštio je da se gradonačelnik Subotice Stevan Bakić u režimskim tabloidima i portalima svojim izjavama sve češće ističe, kako su naveli, kao dušebrižnik članova porodice predsednika Aleksandra Vučića – počev od pružanja podrške predsednikovom ocu Anđelku Vučiću, bratu Andreju kada je bio hospitaliizovan zbog korone, pa sve do najnovije izjave u kojoj glorifikuje onlajn govor predsednika Vučića pred Savetom bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Kako su naveli, u istoriji grada nije zabeležen ovako sramotno podanički odnos gradonačelnika Subotice prema predsedniku Srbije i Srpskoj naprednoj stranci.

Iz Stranke slobode i pravde pitali su Bakića da li je on postavljen na mesto gradonačlenika da bi se bavio hvalospevima predsedniku ili da pomaže u rešavanju svakodnevnih problema Subotičana, te da li je upoznat da je subotičku bolnicu u poslednje četiri godine, otkad traje mandat direktora kog je postavila Srpska napredna stranka, napustilo četrnaest lekara specijalista.

Pitali su ga i da li je upoznat sa činjenicom da veliki broj vaspitačica, koje savesno obavljaju svoj posao u Predškolskoj ustanovi „Naša radost”, rade na određeno i duže od deset godina, tako što im se Ugovor o radu produžuje na svaka dva meseca.

Najzad, iz Stranke slobode i pravde upitali su gradonačelnika šta se dešava sa Akva-parkom, čije je otvaranje najavio za mart ove godine. Oni su istakli da Ištvan Pastor u aprilu naveo da je u planu osnivanje budžetske inspekcije, te je saopštio da nedostaje 400 miliona dinara za završetak radova. Iz ove stranke se pitaju kako nije ustanovljeno da za završetak radova nedostaje 3,5 miliona evra, te se pitaju šta je sa tim novcem bilo.

Prema rečima Gradskog odbora Stranke slobode i pravde, naveden je tek mali deo problema sa kojima se Subotičani susreću, te su istakli, da je Bakić, ukoliko je hteo da veliča lik i delo Vučića, trebalo da se kandiduje za poslanika Narodne skupštine, kao što to čine Atlagić, Kebara, Langura…

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.