blank

Solid mimimalcem savladao Udarnik (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Kontrolni meč izmeću Udarnika iz Višnjevca i Solida koji se igrao na pomoćnom terenu Gradskog stadiona privukao je pažnju publike. U zanimljivom susretu na kraju je slavila ekipa Solida rezultatom 1:0 (0:0) golom u finišu meča.

Gradskoligaš Solid prikazao se kao dostojan protivnik ekipi Udarnika koja se takmiči u višem rangu i gaji ambicije za ulazak u Vojvođansku ligu.

Ekipa Udarnika, koju sa uspehom vodi trener Milutin Rajović, imala je kadrovskih problema zbog bolesti nekoliko igrača, ali je u većem delu meča imala terensku inicijativu. Fudbaleri Solida, koje vodi novi šef stručnog štaba Zoran Mandić, organizovano se branila i vrebala kontranapad, a trenutak odluke dogodio se u 80. minutu kada je Štefković umakao čuvarima i postigao pogodak za konačnih 1:0.

blank
Foto: Subotičke.rs

Šef stručnog štaba Udarnika iz Višnjevca, Milutin Rajović sumirao je utiske utakmice i osvrnuo se na pripreme koje traju po planu već dve nedelje.

“Ovo nam je prva utakmica posle par treninga. Nama je falilo nekoliko igrača zbog zdravstvenih problema, ali smo ipak imali mnogo šansi koje nismo iskoristili, pa nas je Solid kaznio i zasluženo slavio. Imaćemo još šest utakmica i popravićemo ovaj utisak. Mi jurimo Vojvođansku ligu i to nam je jedini cilj na proleće”, naglasio je strateg Udarnika Milutin Rajović.

blank
Foto: Subotičke.rs

Nakon meča svoje viđenje utakmice dao je i novi trener Solida Zoran Mandić koji će ekipu na treninzima okupiti sredinom februara kada će i nastaviti sa prijateljskim utakmicama koje su zakazane sve do početka takmičenja u Gradskoj ligi.

“Ovo nam je drugi meč u okviru priprema za nastavak sezone. Za početak, odziv igrača je dobar i zadovoljan sam. Plan u pripremnom periodu je da imamo 9 prijatelsjkih utakmica. Polovinom februara bismo počeli sa treninzima koji će se održavati sredom i petkom. Ambicije za proleće su da sastavimo dobru grupu igrača koja će da napreduje”, rekao je Zoran Mandić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.