blank

Solunac odneo bod iz Bajmoka

Lokalni derbi 10. kola Vojvođanske lige grupa Sever između domaćeg Radničkog i Solunca iz Karađorđeva rešen je podelom bodova. Iako je važio za favorita, Radnički je u finišu meča uspeo da izjednači lepim golom Vukelića za konačnih 2:2 (1:1).

blank

Strelci: Šimić 14., Vukelić 80. minut za Radnički, D. Slepčević 30., Maksimović 55. minut za Solunac.

Radnički: S. Lebović, Maravić, Kolak, Tosnberger, Stojanović, L. Lebović, Babić, Ljubojčić, Šimić, Vukelić, Petrović. Igrali su još: Orčić, Milić.

Solunac: U. Slepčević, Paripović, Arežina, Kulundžija, Samardžija, Kangrga, Bogićević, Milikić, D. Slepčević, Kosovac, Maksimović. Igrali su još: Đuranović, Božović.

Radnički je propustio šansu da sa eventualnom pobedom protiv Solunca izbije na deobu drugog mesta na tabeli. Imali su Bajmočani više od igre, ali su kažnjeni za promašaje, pa su gosti zasluženo osvojili bod.

Dobro je počelo za Radnički. Šimić je već u 14. minutu doneo prednost svojoj ekipi. Gosti su zatim uzvratili iz nekoliko poluprilika i uspeli da izjednače u 30. minutu preko Slepčevića.

U nastavku igre, gosti su šokirali Radnički golom Maksimovića na asistenciju Milikića. Bajmočani su zatim zaigrali agresivnije i uz veći posed koji su uspeli da materijalizuju u 80. minutu kada je Vukelić sa oko dvadesetak metara loptu poslao u mrežu.

Naredno kolo Bajmočani putuju u Novi Žednik gde će snage odmeriti sa domaćim Preporodom, koji je u ovom kolu trijumfovao na gostovanju u Staparu.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.