blank

Spartak dobio Mladost na putu do opstanka!

Fudbaleri Spartaka savladali su Mladost iz Lučana na svom terenu u okviru 5. kola plej – auta. Četa Milana Milanovića nakon poluvremena bez golova,  u nastavku je golovima Hrstića i Tumbasevića slavila sa 2:0 (0:0).

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Hrstić 60., Tumbasević 87. minut za Spartak.

Spartak: Manojlović, Tanasin, Ostojić, Bogićević, Vitorović, Ado, A.S. Đurasović (Tošeski), Todoroski (Ubiparip), Stanić, Hrstić (Marinković), Rošević (Tumbasević).

Mladost: Stamenković, Varjačić (Adamović), Ćirković, Milošević, Leković, Žunić (Stanisavljević), Samuel (Ješić), Mirić, Jojić, Udovičić, Silađi (Marčić).

Spartak je po kišovitom vremenu i klizavom terenu pred svojom publikom u najvažnijoj utakmici ove godine savladao ekipu Mladosti koja se takođe nalazi u lošoj poziciji na tabeli Super lige na samo dva kola do kraja trke.

Prvo poluvreme proteklo je bez uzbuđenja, a jedinu priliku imao je Todoroski čiji je šut sa distance odbranio Stamenković.

U nastavku, Subotičani su došli u prednost u 60. minutu. Todoroski je centrirao sa leve strane, a najviši u skoku bio je Hrstić za 1:0. Gosti su zatim imali priliku kada je Mirić iz slobodnog udarca šutirao preko gola.

Spartak je pripretio preko Stanića kada je šutirao preko gola iz izgledne situacije. Tačku na meč i dilemu oko pobednika otklonio je Tumbasević u 87. minutu. Odlično je Ubiparip spustio jednu dugu loptu glavom do iskusnog Tumbasevića kojem nije bilo teško da loptu sprovede u mrežu za bitna tri boda koja ostaju u Subotici.

U narednom kolu Spartak gostuje Radničkom u Nišu.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.