blank

Spartak efikasan u generalnoj probi

Spartak je u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak šampionata Srbije odmerio snage sa ekipom Novog Sada i slavio ubedljivo rezultatom 3:0 (1:0) prikazavši ofanzinu igru i dobru fizičku spremu.

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Ubiparip 15., Rošević 69., Vidović 71. minut za Spartak.

Spartak: Manojlović, Tanasijević, Bogićević, Kerkez, Bugarin, Miodragović, A. S. Đurasović, Mijić, Todoroski, Ubiparip, Hrstić. Igrali su još: Vulić, Dunđerski, Vidović, Bijelović, Tošeski, Rošević, Jocić, A. M. Đurasović, Moris.

Novi Sad: Đulčić, Rac, Blagojević, Krstić, Hrubik, Daničić, Jovišić, Serdar, Vrekić, Čolić, Pantić. Igrali su još: Kostić, Tedić, Velkovski, Rosić, M. Stojanović, Vlalukin, Jovičić, Gajić, Mirković, Kožović, P. Stojanović, Rakić, Stajkić, Rosić, Marković.

Spartak je poveo u 15. minutu golom Ubiparipa koji je u ovom pripremnom periodu pokazao da je vratio staru formu i da će biti adut trenera Aleksandra Kežakova. Do kraja prvog poluvremena vredna pomena je samo prilika Miodragovića koji je mogao da udvostruči prednost.

Na startu drugog dela gosti su imali priliku preko Velkovskog, ali je Vulić dobro intervenisao. Na 2:0 Spartak je povisio u 69. minutu golom Roševića koji je pogodio nakon asistencije Bijelovića. Konačan rezultat postavio je Vidović već u sledećem napadu golubova kada je neodbranjivo šutirao i pogodio mrežu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.