blank

Spartak Office Shoes uspešno startovao u Širokom Brijegu

Košarkaši Spartak Office Shoes startovali su pobedom na poslednjem balonu ABA 2 lige za regularni deo sezone koji se održava u Širokom Brijegu. Subotičani su protiv domaćina dominirali u većem delu meča i na kraju slavili sa 67:95 (13:19, 20:31, 19:20, 15:25).

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Široki Brijeg: Pepin 17, Tomažić 2, Čović, Čolak 13, Mileztić, Galić, Brala 9, Čović, Jukić 4, Karamarko, Vujanović 9, Junaković 13.

Spartak Office Shoes: Cerovina 16, Cvetković 3, Milisavljević 9, Radosavljević, Medarević 13, Tejić, Lazić 9, Gordić 6, Marelja 13, Sokolović 5, Mozli, Barna 21.

Široki Brijeg je odolevao samo prvih 5 minuta. Od tada je na terenu postojao samo jedan tim. Kako u fazi odbrane, tako i u fazi napada Subotičani su odigrali na vrlo visokom nivou i domaćinu nisu dali nikakvu šansu. Spartak je pogodio čak 18 šuteva za tri poena, a za ekipu je debitovao Vil Mozli. Kod domaćina najefikasniji bio je Pepin sa 17, a pratili su ga Junaković i Čolak sa po 13 poena.

Nakon meča strateg Spartaka Vladimir Jovanović je bio zadovoljan igrom svoje ekipe, pre svega odbranom i šutem za tri poena, ali je i dodao da nema vremena za slavlje jer se za manje od 48 časova ponovo izlazi na parket.

Spartak je i dalje lider na tabeli ABA 2 lige, a već u četvrtak Subotičani od 15 časova igraju protiv Cedevite Junior koja je u ovom kolu poražena od Podgorice rezultatom 79:85 (26:21, 17:22, 16:20, 20:22).

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.