blank

Spartak ostao bez Arkus lige

Rukometaši Spartaka izgubili su u Ubu 31:28 (14:10) u trećem, odlučujućem meču finalne serije plej-ofa za plasman u Arkus Super ligu i tako okončali sezonu u Super B ligi.

blank
Foto: pixabay

Ub: Zeljić, Radovanović S.4, Anđelić, Jovanović N., Ikonić, Radovanović G. 4, Žarković, Pantić 5, Jovanović L. 5, Petrović 1, Trivić, Đerić, Panovski 11, Stojanović 1, Drobnjaković, Bogunović.

Spartak: Starčević, Momić 2, Miskin 4, Milović, Panić 1, Marić, Ivić, Potpara 1, Gašić, Spremo 2, Radosavljević 10, Perazić, Bukvić, Živković 3, Stevović 4, Maksimović.

Postojala je velika želja igrača, stručnog štaba i uprave da se ostvari plasman u viši rang, ali su domaćini ipak pokazali da su kvalitetan tim i u narednoj sezoni će biti učesnici Arkus lige.

Subotičani su na sredini prvog poluvremena imali minimalnu prednost, ali su domaćini zaigrali bolje u finišu prvog poluvremena pa je na pauzi na semaforu stajalo 14:10.

Drugo poluvreme domaćini su odigrali baš kako treba da se sačuva prednost i nisu dozvoljavali Subotičanima da ih ugroze.

U prvom meču finalne serije Ub je kao domaćin savladao Spartak 25:22, dok su Subotičani u Hali Sportova slavili sa 34:26 i tako izjednačili seriju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.