Veterani Radničkog odigrali humanitarnu utakmicu

Organizator ovog druženja i veteran Radničkog, Velibor Lončar, zahvalio se „Veterinarskom zavodu“ i direktoru pomenute firme Dragoljubu Milinkoviću, kao i menadžerki Mileni Pavlović, koji su odvojili najveća sredstva za ovu humanitarnu utakmicu. Pored njih, Lončar se zahvalio na pomoći gospođi Biserki Krpić i pekari „Beli golub“.

Lončar je, ipak, naglasio da se najviše zahvaljuje svojim saigračima na terenu sa kojima je odrastao.

Nebojša Tomić je u Radnički došao davne 2001. godine i tu se zadržao naredne tri godine. Iako ne živi ovde, uvek se rado odaziva na zajednička druženja.

— Naša okupljanja su svaki put humanitarnog karaktera i drago mi je što se svake naredne godine odazove veći broj veterana i samih Bajmočana. Naše prijateljstvo datira nekih dvadeset i kusur godina. U Suboticu sam došao davne 1994. godine, da bi me sudbina odvela u Portugal. Iako živim u  Novoj Pazovi, srce mi  bude puno kada dođem u Bajmok da vidim svoje stare drugare i kada zajedno uradimo ovako veliku stvar — zaključio je Tomić.

Velibor Lončar, sponzori i veterani Fudbalskog kluba Radnički 1905 Bajmok zajedničkim snagama prikupili su ukupno 150.000 dinara za pomoć samohranoj majci i njenoj deci.

Podelite vest sa prijateljima:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on vk
Share on telegram
Share on whatsapp

Povezane vesti

Barna u polufinalu

Plivač Andrej Barna izborio je plasman u polufinale u konkurenciji 100 m slobodnim stilom nakon što je završio na 13. poziciji u generalnom plasmanu. Iako

Detaljnije »