blank

Streljačice Spartaka uspešne na Prvenstvu Srbije!

Danas je u holu Gradske kuće organizovan prijem Streljačkog kluba Spartak koji je u ženskoj konkurenciji osvojio Prvenstvo Srbije u gađanju vazdušnom puškom. Prvenstvo se održalo 28. maja u Ivanjici. Gradonačelnik Stevan Bakić čestitao je šampionkama i poželeo sreću u daljim takmičenjima.

blank
Foto: Subotičke.rs

Gradonačelnik je rekao da Gradska uprava neće menjati običaje dočeka šampiona i nada se da će se taj trend nastaviti.

„Danas smo imali veliko zadovoljstvo da primimo seniorke Streljačkog kluba Spartak koje su na državnom prvenstvu osvojile ekipnu titulu prvaka Srbije u sastavu Milice Ikić, Sanje Sremački i Jelene Todorović. Osvojile su i pojedinačna priznanja u seniorskoj konkurenciji, Milica Ikić prvo mesto i treće mesto Jelena Todorović. Čestitao bih i rukovodstvu kluba i struci, naročito zato što vode računa o njihovim naslednicima, pa ću naglasiti da su u Ivanjici i juniorke osvojile šampionsku titulu”, rekao je Bakić.

Prisutnima su se obratili i predsednik Streljačkog kluba Spartak kluba Milan Jarić, kao streljačica Milica Ikić koji su se zahvalili gradu na pomoći i izuetnoj saradnji.

„Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo da se ponovo nađem ovde na istom mestu kao i prošle godine i da pohvalim našu ekipu seniorki koja je uspela ponovo da osvoji titulu. Ovaj tim je već godinama dominantan u Srbiji, jer već unazad pet godina ne silazi sa postolja.

Cilj nam je da sledeće godine oborimo državni rekord. Što se tiče seniorske konkurencije mi smo dominantni i u Vojvodini. Veoma smo zahvalni gradu na pomoći i nadamo se budućoj saradnji”, rekao je Milan Jarić.

blank
Foto: Subotičke.rs

Šampionka Milica Ikić se ispred svog tima zahvalila gradonačelniku i njegovim saradnicima na dobrodošlici s obzirom da joj je ovo prva titula državnog prvaka, uz nadu da će u budućnosti biti još mnogo ovakvih uspeha.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.