blank

“Top Fighter” na Prvenstvu Srbije u K1

Takmičari Kik boks kluba “Top Fighter” učestvovali su na Prvenstvu Srbije u K1 disciplini, koje se održalo proteklog vikenda u Novom Sadu.

blank
Foto: Top Fighter

Učešće je uzelo 55 klubova sa 208 takmičara. Subotičani su nastupili sa četiri takmičara, koji su osvojili tri zlatne i jednu bronzanu medalju.

Mlađi junior Aleksandar Tot je u kategoriji do 48 kilograma prvi put nastupio na državnom prvenstvu i ostvario je dve pobede prekidom u polufinalu i finalu, i zasluženo postao prvak Srbije.

Stariji junior Martin Toldi je u kategoriji do 63,5 kilograma nakon pobede prekidom u četvrtfinalu, voljom žreba odradio polufinale i izgubio na poene od iskusnog reprezentativca Srbije, pa je osvojio bronzanu medalju.

U seniorskoj konkurenciji, Milica Despotović je u kategoriji do 52 kilograma, nakon predaje od strane protivnice u polufinalu, u finalu slavila na poene i osvojila zlatnu medalju u B klasi.

Nikola Lončar je u kategoriji do 75 kilograma nakon tri pobede na poene, postao prvak Srbije i dobio pehar za najboljeg seniora B klase.

Trener Alen Heralić zadovoljan je rezultatom svojih takmičara i ističe da je ovo do sada najbolji plasman kluba na državnom prvenstvu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.