blank

Treće mesto na takmičenju za Bojana, sve ostalo je istorija (VIDEO)

YouTube video

Bojan Vidaković, učenik trećeg razreda Srednje ekonomske škole „Bosa Milićević“ osvojio je treće mestu na Republičkom takmičenju koje je održano u Požarevačkoj gimnaziji.

Veliki jubilej koje ova škola puni, 160 godina postojanja, obeležila je i takmičenjem iz istorije na kome je učestvovalo 330 učenika srednjih škola.

Bojanovu želju za znanjem i istorijom još u prvoj godini prepoznala je njegova profesorka istorije koja je na pravi način motivisala Vidakovića i tako zajedno sa njim, proslavila za sad njegovo treće mesto. Ovo nije prvo takmičenje, ali i uspeh Bojana Vidakovića. Istorija ga prati kroz osnovnu i srednju školu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Profesorka istorije u subotičkoj Srednjoj ekonomskoj školi lako je prepoznala potencijal svoga radoznalog i elokventnog đaka, a njegov uspeh svakako je i njen. Ovo je samo jedan od uspeha koju su ekonomisti srednje škole ove godine zabeležili u raznim takmičenjima.

Od sportskih, ekonomskih stručnih predmeta i do istorije, slavu svoje škole pronose generacije učenika, a sve to je zasluga školskog kolektiva bez čije podrške ne bi bilo ni rezultata. Koliko je bilo izazovno pripremati Bojana za takmičenje i kakav je izazov učiti nove generacije razgovarali smo sa profesorkom Cvijić.

blank

Bojan Vidaković za koji dan će postati učenik četvrtog razreda ekonomske škole. Po svemu sudeći, obezbedio je mesto na Pravnom fakultetu u Beogradu, zahvaljujući svom uspehu na takmičenju iz istorije.

Nema sumnje da ćemo imati odličnog pravnika.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.