blank

Trojka Radničkog za vrh tabele! (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Proteklog vikenda na terenima Vojvođanskog Severa odigrani su mečevi 4. kola. Radnički iz Bajmoka je ugostio ekipu Vojvodine iz Bačkog Gradišta i ostvario ubedljivu pobedu rezultatom 3:0 (1:0).

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Orčić 25., Šimić 66., Milić 82. minut za Radnički.

Radnički: Lebović Stefan, Maravić Zdravko, Tosenberger Dario, Kolak Dragan, Tosenberger Filip, Stojanović Veljko, Lebović Luka, Ljubojčić Miloš, Šimić Davor, Vukelić Miloš, Orčić Srđan. Igrali su još: Kujundžić Bojan, Babić Srđan, Lukić Jovan, Petrović Mladen.

Vojvodina: Šmit Aleksandar, Dražić Igor, Marković Nemanja, Sikimić Miloš, Jović Nemanja, Kopre Nikola, Korać Stefan, Janković Stefan, Dabižljević Slavoljub, Radosavljević Stanko, Božičić Luka. Igrali su još: Selić Vladimir, Marjanov Aleksandar.

blank
Foto: Subotičke.rs

Bajmočani su pobedom nad Vojvodinom nastavili odličnu seriju i trasirali put na vrh tabele. Odličnom igrom i borbenošću zasluženo su savladali rivala pred mnogobrojnom publikom na Sportskom centru.

Poveo je Radnički golom brzonogog Orčića u 25. minutu, kada je umakao gostujućoj odbrani i savladao Šmita. Drugi pogodak postigao je Šimić u 66. minutu. Rezervista Babić je sve odradio i uposlio vezistu Šimića koji ne greši za 2:0. Gosti su u poslednjem delu meča krenuli na sve ili ništa i to im se osvetilo u 82. minutu. Lebović je prošao po levoj strani i odlično proigrao Milića koji je na drugoj stativi odreagovao i postavio konačan rezultat.

Radnički u narednom kolu gostuje ekipi Bajše, dok će Vojvodina na svom terenu igrati sa Obilićem iz Zmajeva.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.