blank

TSC danas pod Bagdalom

Fudbaleri TSC-a danas od 16 časova gostuju ekipi Napretka iz Kruševca u okviru 24. kola Superlige. Na konferenciji za medije šef stručnog štaba Žarko Lazetić je pred meč sa Napretkom naglasio da su gostovanja u Kruševcu njegovom timu uvek teška.

blank
Foto: FK TSC

U odnosu na Napredak sa kojim smo odigrali nerešeno u decembru, vidi se veliki pomaku u njihovoj igri. Ni tada nismo uspeli da ih pobedimo, iako smo bili dosta bolji. Jasno nam je da su odlična ekipa koju predvodi iskusni trenerom koji zna šta hoće. Dobro su izgledali u poslednjim mečevim protiv Novog Pazara, Voždovca i Čukaričkog, disciplinovani su, a u ovom trenutku imaju verovatno najbolju tranziciju u našem prvenstvu. Imaju jasan stav šta žele da postignu i to uspevaju. Uigrali su se tokom priprema i svesni smo da nas čeka ozbiljna i zahtevna utakmica, na kojoj moramo biti vrlo oprezni i organizovani”, rekao je Lazetić.

Odbrambeni igrač Nemanja Stojić se složio da je pred ekipom ozbiljan protivnik.

“Biće nam to jedna od najbitnijih utakmica u ovoj polusezoni, pogotovu što dolazi posle poraza od Zvezde koji smo doživeli u prethodnom kolu. Napredak je pokazao izuzetan kvalitet u prolećnom delu, ozbiljan su protivnik sa dobrim igračima koji prave veliku razliku u tranzicijama i pred nama je težak meč”, konstatovao je Stojić i dodao: “Analizirali smo njihovu igru ove polusezone i uočili da skoro svaku tranziciju rešavaju ili stopostotnom prilikom ili golom. Na meču protiv Čukaričkog su u prvom poluvremenu mogli da postignu i više golova a protiv nas će verovatno biti na još višem nivou. Bićemo i obazriviji i ubojitiji nego do sada i pokušaćemo da utakmicu rešimo što ranije”.

TSC trenutno zauzima 3. mesto na tabeli sa 46 bodova, dok je Napredak 11. na tabeli sa 28 osvojenih bodova. Direktan prenos meča je obezbeđen na kanalu Arena Premium 1.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 25 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija će izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.