blank

TSC osvojio istorijski bod u Ligi Evrope!

Fudbaleri TSC-a ugostili su Olimpijakos u okviru drugog kola Lige Evrope. Na prepunoj TSC Areni izabranici Žarka Lazetića odigrali su 2:2 (0:1) i tako upisali istorijski prvi bod u grupnoj fazi Lige Evrope.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Masuras 16., Podens 57. minut za Olimpijakos, Đakovac 63., Pantović 90. minut za TSC.

TSC: Ilić, Cvetković, Čalušić, Antonić, Petrović, Radin, Stojić, Đakovac, Stanić, Jovanović, Rakonjac. Igrali su još: Vulić, Pantović, Mirčevski, Šoš, Vlalukin.

Olimpijakos: Paskalakis, Rodinei, Recos, Ntoi, Kuini, Heze, Kamara, Masuras, Fortunis, Podens, El Kabi. Igrali su još: Jovetić, Solbaken, Porozo.

Nakon očigledne nervoze u prvom delu igrw i drugog gola Olimpijakosa, TSC je u poslednjih pola sata meča odigrao odlično, iskoristio igrača više na terenu i golom u nadoknadi osvojio vredan bod protiv veoma kvalitetnog protivnika.

Poveo je Olimpijakos već u 16. minutu nakon odlične kontre kada je Ilića glavom matirao Masuras. Do drugog gola Grci su stigli u 57. minutu nakon propusta odbrane TSC-a Podens je majstorski pogodio nakon kornera.

TSC do izjednačenja stiže u 63. minutu. Jovanović je iz teške situacije proigrao Đakovca pored dva igrača Olimpijakosa nakon čega je Đakovac izašao sam ispred Paskalakisa i pogodio duži ugao. Bačkotopolčani su dobili vetar u leđa kada je crveni karton zaradio Ntoi koji je Jovanovića faulirao u izglednoj situaciji.

Zaigrali su Bačkotoplčani još ofanzivnije što im se isplatilo u 90. minutu. Rezervista Pantović je na jednu dubinsku loptu umakao odbrani Olimpijakosa i efektno zakucao loptu pod prečku za veliku radost i osvajanje boda.

blank
Foto: Sportski žurnal

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.